retourneren

Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, zijn de kosten voor het retourneren van de producten voor de rekening van de consument.

Indien de consument een bedrag betaald heeft, zal Mazyun dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na herroeping, terugbetalen. Hierbij is wel de voorwaarde dat het product reeds terugontvangen is door de webwinkelier of sluitend bewijs van complete terugzending overlegd kan worden.

 

Tot wanneer kan ik mijn bestelling retourneren?

Tot en met 30 dagen na ontvangst van je pakket kun je je bestelling nog retourneren. 

Wil je sommige items wel houden en sommige retourneren? Dit kan! Geef op het retourformulier goed aan welke items je hebt geretourneerd van je bestelling.

 

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

1. Stuur ons een mail via het contactformulier over je retour.

2. Zorg ervoor dat de bestaande label/sticker niet meer op het pakket zit.

3. Vul het bijgevoegde retourformulier in en stop dit in je pakket.

4. Plak ons retouradres op het pakket (Retouradres: Van Rijckevorselweg 25b 5382JJ Vinkel).

5. Breng je retourpakket naar een PostNL of DHL punt bij jou in de buurt. De kosten voor retourneren zijn voor de klant. 

6. LET OP: Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden als een retourpakket niet bezorgd is bij ons of het pakket kwijt is.

 

Ik heb mijn bestelling geretourneerd, wanneer krijg ik mijn geld terug? 

Na ontvangst van je geretourneerde items, controleren wij deze. Als de controle wordt goedgekeurd voeren wij dit in in ons systeem. De terugbetaling duurt vanaf dat moment 1 tot 7 werkdagen.

 

Wat zijn de retourkosten?

De retourkosten zijn voor de consument zelf. Deze kosten worden berekend wanneer je het pakket aflevert bij een PostNL of DHL punt. De kosten kunnen verschillen van €4,10 tot €7,95 (Dit ligt aan aan de afmetingen en gewicht van het te retourneren pakket)

 

Wat mag ik NIET retourneren? 

kleding die gedragen is en waarvan het kaartje niet meer aan het artikel zit. Sieraden mogen niet geretourneerd worden ivm hygiëne.